Retourneren & Ruilen

Moet ik verzendkosten betalen als ik iets retourneer en iets bijbestel?
Ruilen/Reclamatie
Voorwaarden voor retourzenden van de bestelling is dat we hierover worden bericht binnen enkele dagen na ontvangst! Ruilen / Reclameren mag binnen 14 dagen na ontvangst.

Via onze webshop kun je een artikel niet direct omruilen. Je kunt wel het te vervangen artikel retourneren en het gewenste artikel bestellen en laten bezorgen. Je dient de nieuwe bestelling dan wel te betalen. Wij kunnen helaas niet de bestellingen met elkaar verrekenen. Zodra het artikel dan bij ons retour komt wordt het bedrag retour gestort.

Hoe krijg ik mijn geld terug als ik besluit mijn bestelling retour te sturen?
Voorwaarden voor retour zenden van de bestelling is dat we hierover worden bericht binnen enkele dagen na ontvangst! Ruilen / Reclameren mag binnen 14 dagen na ontvangst. Het geld van het geretourneerde artikel staat binnen 14 dagen na aankomst op retouradres weer op uw rekening. Je krijgt je geld terug op de rekening waarmee je hebt betaald.

Retour sturen naar:

Paradoxx Fashion BV
Fabriekstraat 26
7005AR Doetinchem

 

Ik wil alle bestelde artikelen retour sturen , betaal ik dan verzendkosten?
Bij het terugsturen van je bestelling zijn de verzendkosten voor je eigen rekening. We storten daarna het totale bedrag van je bestelling binnen 14 werkdagen retour op je rekening. Zorg dat u de track&trace goed bewaard bij het retourneren van de zending, zodat u zelf het pakket kunt volgen. Paradoxx Fashion is niet aansprakelijk voor het zoekraden van post. Wij verzenden de paketten als traceerbare met POSTNL.

 

© 2017 - 2023 Paradoxx fashion | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel